Selecteer een pagina
Tuinen van Geerdink

Uitvoering

Uw ontwerp is bij ons in goede handen. De daadwerkelijke realisatie van de tuin, de overkapping, de (zwem)vijver, de speelplek, het plantsoen, dakterras, bedrijfstuin of ander groen-gerelateerd goed. Uw buitenruimte is uiteraard continue in ontwikkeling, alsmede uw wensen en behoeften. En daarom staan we ook graag klaar om de nodige onderhouds- en/of renovatiewerkzaamheden in overleg uit te voeren.

Na al dat plannen maken, ontwerpen, bedenken en invulling geven aan, komt natuurlijk het moment! De daadwerkelijke aanleg van de tuin. Ook dit verzorgen wij van A tot Z.

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij nagenoeg alle onderdelen van uw tuin in eigen beheer kunnen realiseren. Hierdoor zal de uitvoering van het plan dan ook zijn zoals u het gewenst heeft. Met die specifieke kenmerken die het uw tuin maken.

Tuinen van Geerdink - Ontwerp
Tuinen van Geerdink - Uitvoering
Tuinen van Geerdink - Projectbegeleiding
Tuinen van Geerdink - Projectbegeleiding

Aanleg

Continue interactie ten tijde van de aanleg van uw tuin zorgt ervoor dat mogelijke nieuwe idee├źn en inzichten kunnen worden toegepast. Op deze manier gaan er geen kansen verloren die zich gedurende het aanleg proces wellicht voordoen.

Gedurende het gehele proces van plannen maken, inventariseren en uitvoeren kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om materialen te hergebruiken. Dit vanuit het duurzaamheidsoogpunt dat wij hoog in het vaandel hebben staan en ook zeker, omdat dit mooie unieke elementen kan toevoegen aan uw tuin.

Samen met u zorgen wij graag voor uw natuurlijke en natuurrijke tuin.

Onderhoud

Uiteraard staan we graag klaar als er (naderhand) het nodige onderhoud aan uw tuin moet worden gepleegd. U bent bij ons aan het adres voor zowel kleine als grote onderhoudsopdrachten. Wij zullen, indien wenselijk samen met u, het gewenste onderhoud uitvoeren. Door het uitvoeren van gericht en doelmatig onderhoud zal uw tuin zich ontwikkelen op de door u gewenste wijze.

Tuinen van Geerdink - Ontwerp
Tuinen van Geerdink

De Tuinen van Geerdink

| Visschemorsdijk 22a | 7161 RE | Neede (GLD) | 0545-292568 | post@tuinenvangeerdink.nl