Selecteer een pagina
Tuinen van Geerdink

Natuurlijk spelen

Bij de Tuinen van Geerdink ben je op dé plek als het aankomt op het creëren van Natuurlijk – Natuurrijk Spelen in de buitenruimte. Al vele jaren realiseren wij de meest uiteenlopende, uitdagende, leerzame, belevingsvolle en aantrekkelijke speelplekken voor kinderen en hun omgeving.

De afgelopen 10 jaar heeft De Tuinen van Geerdink zich ontwikkeld tot eigenzinnige voorloper in het ontwerp en de aanleg van Natuurlijk Spelen en Speelnatuur. Vaak in samenwerking met (in)direct betrokkenen.

Bij de realisatie van een ontwerp vinden we het belangrijk dat de toekomstige gebruikers vanaf het eerste moment betrokken zijn. Dit resulteert met regelmaat in sessies met ouders, kinderen en/of bijvoorbeeld buurtbewoners die mee boetseren aan maquettes of eerste eigen voorontwerpen maken. Deze kunnen dan in het vervolgtraject worden gebruikt als basis voor het ontwerp.

Bij de projecten die we ontwikkelen beginnen we elke keer weer helemaal vooraan in het traject, namelijk de vragen WAAROM, voor WIE en HOE? Als deze vragen helder en duidelijk zijn dan kunnen we aan de slag met het ontwerp en de veelal gezamenlijke vormgeving. Na de vormgevende fase belanden we in de realisatie fase. Ook hier werken we veelal samen met de eindgebruikers. Denk aan meewerkdagen, vrijwilligersinzet, speciale workshops, etc. Onze medewerkers zijn al jaren gewend aan de inzet en kundige omgang met vrijwilligers in het uitvoeren van projecten.

Natuurlijk – Natuurrijk Spelen is bij elke project voor ons een compleet nieuwe uitdaging. Materialen verschillen, plekken zijn weer anders, nieuwe vormen van samenwerking, etc. Kortom, geen dag en project hetzelfde.

Bekijk meer foto's Interesse? Neem contact op!
Tuinen van Geerdink - Natuurlijk spelen
Tuinen van Geerdink - Natuurlijk spelen
Tuinen van Geerdink - Natuurlijk spelen
Tuinen van Geerdink - Natuurlijk spelen
Tuinen van Geerdink

De Tuinen van Geerdink

| Visschemorsdijk 22a | 7161 RE | Neede (GLD) | 0545-292568 | post@tuinenvangeerdink.nl