Onze tuin – open tuin

Vlearkunst

3┬áseptember 2016 is het weer zover, zet de datum vast in je agenda! Van 10 tot 17 ben je van harte welkom… Volg het evenement hier!

De Tuinen van Geerdink dankt zijn naam, naast natuurlijk de projecten die we realiseren, ook aan de locatie waar ze is gehuisvest. Verscholen achter diverse bomen en een natuurlijke wal ligt namelijk de tuin van Geerdink.

Een prachtlocatie welke met regelmaat als voorbeeld dient voor hergebruik, spelen met water, natuurrijke inrichting en de mogelijkheden die de ruimte ons biedt.

Naast het Open Tuin / Vlearkunst evenement dat 1x per 2 jaar wordt georganiseerd, is het mogelijk om een rondleiding met toelichting te krijgen. Hiervoor kun je contact ons opnemen via: post@tuinenvangeerdink.nl of 0545-292568.

Naast deze rondleidingen is het op aanvraag ook mogelijk om combinatie bezoeken te maken aan projecten (mede) door ons gerealiseerd en op bijvoorbeeld thema’s gebaseerd zoals bijvoorbeeld Waterpark Het Lankheet te Haaksbergen of de Kruidentuin te Eibergen. Bezoeken aan particuliere opdrachtgevers zijn mogelijk, maar vinden altijd plaats in nauw overleg en uiteraard met goedkeuring vooraf.

Wil je deelnemen aan Vlearkunst? Neem dan contact op met Maria Laarhuis via: post@tuinenvangeerdink.nl of 0545-292568.

Onderstaand een kleine sfeerimpressie van de edities 2010 en 2012 en links naar enkele artikelen.

Foto’s en artikel TcTubantia editie 2012

Foto’s Netwerk Neede editie 2012

Artikel TC Tubantia 13-09-2010

Artikel Nieuws Uit Berkelland 12-09-2010

 

Foto’s kijken? Dat kan (ook zonder er lid van te hoeven zijn) in onze fotoalbum’s op Facebook!