Natuurlijk natuurrijk spelen

Natuurlijk spelen, hype of houvast?

Bij de Tuinen van Geerdink ben je op dé plek als het aankomt op het creëren van Natuurlijk – Natuurrijk Spelen in de buitenruimte.

Al vele jaren realiseren wij in samenwerking met diverse specialisten de meest uiteenlopende, uitdagende, leerzame, belevingsvolle en aantrekkelijke speelplekken voor kinderen en hun omgeving.

Spelenderwijs...

Bij de projecten die we ontwikkelen beginnen we elke keer weer helemaal vooraan in het traject, namelijk de vragen WAAROM, voor WIE en HOE? Als deze vragen helder en duidelijk zijn dan kunnen we aan de slag met het ontwerp en de veelal gezamenlijke vormgeving.

Na de vormgevende fase belanden we, na de nodige onderhandelingen, in de realisatie fase. Ook hier werken we veelal samen met de eindgebruikers. Denk aan meewerkdagen, vrijwilligers inzet, speciale workshops, etc. Onze medewerkers zijn al jaren gewend aan de inzet en kundige omgang met vrijwilligers in het uitvoeren van projecten.

Dit is vooral van belang omdat onze medewerkers hierdoor goed in staat zijn de wijze van inzet te bepalen. Een vrijwilliger is immers geen jarenlang opgeleide hovenier.

Natuurlijk – Natuurrijk Spelen is bij elke project voor ons een compleet nieuwe uitdaging. Materialen verschillen, plekken zijn weer anders, vormen van samenwerking nieuw, etc. Kortom, geen dag en project hetzelfde.

Foto’s kijken? Dat kan (ook zonder er lid van te hoeven zijn) in onze fotoalbum’s op Facebook!