Advies, begeleiding en plannen maken

Elk project, of het nu gaat om een tuin, speelplek of ander object, verdiend een goede fundatie!

In samenwerking met enkele specialisten richten wij ons daarom onder andere op: het geven van divers advies en het schrijven van de bijbehorende projectplannen. Waar nodig hulp bij het vinden van subsidies en fondsen, omdat dit nou eenmaal niet altijd makkelijk is. De benodigde begeleiding door onze vakmensen tijdens bijvoorbeeld gedeeltelijke uitvoering in eigen beheer.

Samen doen!

Maar hoe gaat dit bij die verschillende onderdelen nou precies in zijn werk?

Gaat het om planontwikkeling (schrijven van plannen/projecten en de nodige hulp hierbij) en subsidietrajecten met bijvoorbeeld provincies, fondsen of andere organisaties? Dan hebben we intern een kenner in huis die samenwerkt met enkele externe organisaties en deskundigen om er van A tot Z zorg voor te dragen dat jou of jullie droom er komt. Dit doen we omdat we inmiddels uit ervaring weten dat het soms makkelijker lijkt dan het is. Daarnaast hebben we op dit vlak inmiddels jarenlange ervaring in huis door eigen ervaringen en uiteraard stelt dit traject ons bedrijf in staat om kwalitatief, duurzaam en constructief samen met onze opdrachtgever de volgende fase in te gaan met voldoende middelen en een goed plan!

Daarnaast is de Tuinen van Geerdink inmiddels ‘geschoold’ in het werken met vrijwilligers in bijvoorbeeld woonwijken, buurten, verenigingen, met scholen, kinderdagopvang, ouders en niet te vergeten natuurlijk de kinderen.  Dit vergt naast vakmanschap van tijd tot tijd van onze mensen ook de nodige andere eigenschappen in het begeleiden en leiden van processen, gesprekken, voortgang en ontwikkeling.

Kortom, we werken graag voor, maar zeker juist graag SAMEN met u en uw omgeving.

We zetten onze vakmensen graag voor u in op de juiste plek!

Foto’s kijken? Dat kan (ook zonder er lid van te hoeven zijn) in onze fotoalbum’s op Facebook!